benut je eigen wijsheid

Bijzonder om te merken hoe het steeds neerkomt op één wijsheid.
Hoe wisselend de uitgangssituatie ook is.
Hoe divers de coachvragen ook zijn.
Wie er ook tegenover me zit.

Als je een verlangen hebt op het gebied van persoonlijke groei en ontwikkeling of zakelijk succes dan is één ding essentieel: zelfkennis!

Als jij weet wie je in de kern bent, wat jij nodig hebt om jezelf te kunnen zijn en waar jouw natuurlijke kracht ligt dan wordt keuzes maken makkelijker.

Jouw eigen pad bewandelen en voldoen aan je eigen verwachtingen, hoe lijkt je dat? In plaats van geleefd worden en aan verwachtingen buiten jezelf willen voldoen…

f

Ik kan je vertellen: het wordt er een stuk leuker op als je trouw blijft aan jezelf!
En ik spreek uit ervaring. Niet alleen mijn eigen ervaring, inmiddels heb ik tientallen mensen begeleid vanuit Voldaan in coachtrajecten en nog veel meer via workshops. Keer op keer krijg ik bevestigd dat de ondertitel van mijn bedrijfsnaam helemaal klopt!

Oftewel: de antwoorden zitten in jou.

Door de juiste vragen te stellen kom je bij die ruwe diamant, jouw uniekheid, de persoon die je altijd bent geweest maar misschien een beetje kwijt bent geraakt.

f

Ik geloof níet dat de oplossing in vaardigheidstrainingen ligt bij ontwikkelvragen als: leren delegeren, effectiever communiceren, focus aanbrengen, grenzen aangeven.
Ik geloof níet in jouw CV als uitgangspunt bij loopbaanvraagstukken.

Waar ik wel in geloof? IN JOU!
Wat mijn missie is? Dat jij in jezelf gaat geloven en gaat doen waarvoor je gemaakt bent.

f

“Mooi verhaal Danielle maar waar moet ik beginnen?”

Plan gerust een afspraak met me in en we diepen jouw situatie/dilemma uit. Ik help je graag op weg door je tot bepaalde inzichten te brengen en helder te krijgen wat je in de weg staat en wat je nodig hebt.

f

Ja ik wil zo'n gesprek!

f

Direct concrete resultaten? Maak gebruik van mijn zomeraanbod en krijg, door het inzetten van een Talenten Motivatie Analyse (TMA):

·      Inzicht in je gedragsvoorkeuren
·      Scherp zicht op je drijfveren en aangeboren talenten
·      Een helder onderscheid tussen voorkeursgedrag en getoond gedrag
·      Een uitgebreide terugkoppeling en vertaling naar jouw praktijksituatie (2 uur)
·      Een schriftelijke rapportage.

Omdat de zomer een ideale tijd is om te overdenken waarom je doet wat je doet (wellicht extra gevoed door de Corona-tijd waarin we leven) bied ik tot 1-9-2020 een korting van 30% op het reguliere tarief en betaal je Euro 350,- (excl. BTW) voor dit gehele pakket!

f

Wil je dat de puzzelstukjes op z’n plek vallen? Stoppen met zoeken en gaan vinden? Rust en overzicht creëren? Dan hoor ik graag van je en starten we de TMA op!

f

Neem contact met me op

f

Dit zomeraanbod geldt zowel voor individuele professionals als bedrijven die dit in willen zetten.

f

Ik wens je veel wijsheid, je eigen-wijsheid!