•  Je werkt hard, je hele leven al, hebt een mooie carrière, zet goede resultaten neer. Toch heb je het gevoel dat er meer is… je voelt je onderbenut. Er zit meer in je, maar wat? En waarom komt het er niet uit?
  •  Je staat voor een belangrijke keuze en je wilt daarover in gesprek met een onafhankelijke sparringpartner die jouw taal spreekt en je spiegels voorhoudt.
  • De resultaten van je team zijn goed, je hebt steeds weer nieuwe plannen, je merkt dat jouw mensen je soms niet helemaal kunnen bijbenen. Terwijl je zo duidelijk doelen hebt gesteld en ze daarin hebt meegenomen. Het frustreert je dat je belemmerd wordt in ongestoord ondernemen.
  • Je team presteert goed maar het kost je veel energie om je mensen aangehaakt te houden. De focus ontbreekt. Leiding geven hoort erbij maar als je eerlijk bent ben je het liefst vakinhoudelijk bezig, met je klanten in gesprek, dat is waar je hart sneller van gaat kloppen. Tegelijkertijd wil je van grotere betekenis zijn voor jouw mensen…. dat wringt.
  • Je hebt een sterke behoefte aan meer vrijheid, onafhankelijkheid. Je merkt dat je aan kracht inlevert naarmate je langer in een functie of bij een organisatie werkt. Aan je betrokkenheid en verantwoordelijkheid ligt het niet. Misschien is dit wel het moment om een keuze te maken…. er borrelt iets. Maar wat dan?

x

Word weer regisseur van jouw eigen leven.
Herstel de balans en benut jouw leef-tijd maximaal.
Ervaar vrijheid en onafhankelijkheid.

Reis mee van “Goed naar Geweldig”

x

Speciaal voor mensen zoals jij heb ik unieke en exclusieve programma’s ontwikkeld om een leven te leven waarin je jouw kracht kent én daadwerkelijk inzet. Waardoor je puur bent en diepgaande relaties aan gaat met anderen. Zakelijk en privé meer rust, plezier en succes ervaart. Wil jij dat ook?

x