Voldaan Sparring

Sta je voor een belangrijke keuze en wil je daarover met een onafhankelijk persoon van gedachten wisselen?

Ik laat je met een paar vragen de waarde van je keuze ontdekken.

Speelt er een vraagstuk in je organisatie waarover je jouw visie wilt aanscherpen? Of wil je vanuit verschillende invalshoeken naar een dilemma kijken alvorens een beweging in gang te zetten? Met mijn ruim 20 jaar ervaring als adviseur voor management- en directieteams denk ik graag met je mee en zet ik je op scherp. Hierbij richt ik me voornamelijk op brede organisatorische (verander)vraagstukken die raakvlakken hebben met het HR-vakgebied. Denk aan een cultuurbeweging, leiderschapsontwikkeling, organisatiestructuur of talentontwikkeling.

Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden zoals het ‘Voldaan Lunch-pakket’ of het ‘Voldaan Sparring-tegoed

x