De persoon achter Voldaan

Na 20 jaar in verschillende branches gewerkt te hebben op het HR vakgebied en organisatie-ontwikkeling, waarvan de laatste 10 jaar in leidinggevende functies, gaf ik mijn leven in 2016 een hele nieuwe wending. Ik besloot mijn hart te volgen, wilde iets bijdragen en écht iets voor anderen betekenen en ben in 2017 mijn eigen bedrijf begonnen.

In mijn (werkende) leven heb ik gemerkt dat ik als vanzelfsprekend het échte gesprek aan ga. Dat betekent voor mij: oprechte interesse, doorvragen naar de vraag achter de vraag, luisteren en eerlijk zijn. Ik merk dat ik dat ook aantrek: mensen zoeken me op (dat was vroeger al zo) en delen waar ze op dat moment mee te dealen hebben. Je zou kunnen zeggen dat “het échte gesprek” de rode draad van mijn leven is. Noem me een coach, business partner, vertrouweling. Het geeft mij energie anderen op weg te helpen, op scherp te zetten, nieuwe inzichten te bieden en bovenal te zien stralen omdat ze doen waarvoor ze gemaakt zijn

Ik geloof oprecht dat iedereen iets unieks te bieden heeft, bovenal voor zichzelf daarna voor anderen. We zijn het (soms wat) kwijtgeraakt, het wordt afgeleerd, we creëren –onbewust- eenheidsworsten. Ik zie het als mijn missie om mijn unieke talent in te zetten ten behoeve van anderen. Beter gezegd: ik doe niets liever!

De energie die het mij geeft én die ik weet over te brengen op anderen om beweging te creëren bij mens en organisatie is waar ik het voor doe. Daar gaat mijn hart sneller van kloppen.

Mijn werkstijl is verfrissend, eerlijk en pragmatisch. Door mijn ruime ervaring in de bancaire sector, de advocatuur, bij een grote Fast Moving Consumer Goods multinational en in de uitzendbranche is het voor mij mogelijk me ook in jouw wereld te verplaatsen. De taal te spreken die jij spreekt.

Ik train (zelfstandig) professionals en ondernemers hun potentieel maximaal te benutten en daarmee meer plezier, rust en succes te ervaren. Mensen die door mij gecoacht zijn merken dat de verandering doorwerkt in hun hele ZIJN. Voldaan noem ik dat. Een leven waarin je jouw kracht kent én daadwerkelijk inzet. Waardoor je puur bent en diepgaande relaties aan gaat met anderen. Klik hier voor mijn programma aanbod.

Alleen sparren, behoefte aan een eerlijke spiegel? Ook dat kan. Ik spreek regelmatig met ondernemers over een dilemma wat hen op dat moment bezighoudt. Veelal personen die weinig tegengas krijgen, die behoefte hebben aan een onafhankelijke blik of een vertrouweling missen binnen de eigen organisatie. Meer informatie.

Nieuwsgierig geworden? Vraag dan hieronder de 10 doorbraak inzichten aanOf neem contact met mij opWekelijks plan ik 2 gratis doorbraak gesprekken in. Dé manier om met mij en mijn Voldaan-methode kennis te maken.

Mijn vrije tijd besteed ik graag met mijn gezin. We gaan erop uit naar steden, het strand, het bos of naar de bergen.

Na vele verre reizen met zijn tweeën gemaakt te hebben ontdekken we met onze dochter en zoon nieuwe plekken in Europa. En we hebben onze ‘secret spots’ waar we regelmatig naartoe terugkeren in eigen land en Italië en Zwitserland.

Genieten doe ik van * puur eten * goede wijn * avond uit * vrienden * goede gesprekken * skiën * hardlopen * kleinschalige concerten.