Ton Mouris

“Het is bijzonder de rust te ervaren die ik nu voel als ik me bedenk hoe ik me nog geen 4 maanden geleden voelde: weinig gemotiveerd, moeite met aanbrengen van focus en bovenal onrustig. Daarnaast zocht ik ergens ook naar bevestiging of ik op de goede weg zat. Naast mijn bedrijf heb ik een aantal nevenactiviteiten en dat liep behoorlijk door elkaar en stond elkaar af en toe in de weg. Met Danielle voelde ik direct een klik. Zij begrijpt écht waar ik tegenaan loop en heeft me goed begeleid. Een praktische Business Coach waardoor ik niet alleen wist wat me te doen stond maar ook ging doen. Heel prettig vond ik haar flexibiliteit in aanpak waardoor dit traject 100% maatwerk was en steeds nuttige inzichten opleverde”  

Ton MourisEigenaar Mouris Administratie en Support

“Hoe kan ik de energie weer terugvinden? Hoe krijg ik weer grip op de situatie? Hoe kom ik uit dit cirkeltje waarin ik al te lang in vast zit? Dat was wat me bezighield toen ik startte met het coachtraject bij Voldaan. Het heeft me zoveel meer nog gebracht dan de antwoorden op deze vragen! Af en toe confronterend maar het was goed om te beseffen dat ík het was die dit alles had gecreëerd. En dat ík het ook was die een keuze had om dingen anders te doen. Mijn energie-niveau is hersteld, ik vraag makkelijker om hulp, ik heb grip op mijn emoties en gevoelens, ik heb overzicht en weet wat ik wil en nodig heb. Misschien wel het meest opmerkelijke: ik kan nu glimlachen om zaken waar ik eerder echt last van had. Daniëlle wist meteen al de vinger op de zere plekken te leggen. Ze is doortastend en in staat om je op de juiste momenten de benodigde inzichten te geven. Een warme persoonlijkheid die echt oprecht betrokken is.”  

ANONIEM
Miranda Schutten

“Wat wilde ik met de rest van mijn werkzame leven? Dat was de vraag waar het allemaal mee begon. Ik kon me niet voorstellen dat ik nog 15 jaar zou doen wat ik op dat moment deed…..maar ja, wat dan wel? Ik heb mezelf de tijd gegund om even stil te staan en te reflecteren. Wie ben ik in de kern en wat wil ik graag gaan doen? Het online traject bij Voldaan gaf me al snel de rust en het vertrouwen dat ik er achter zou komen. En dat werd duidelijk: ik wilde mijn eigen bedrijf starten. In de 1-op-1 gesprekken met Danielle heb ik echt focus kunnen aanbrengen, aanscherping in mijn doelgroep en helderheid in wat ik te bieden heb en hoe dat zichtbaar te maken. Danielle straalt rust uit, is helpend met oog voor de ander en bekijkt de zaken vanuit een ander perspectief. De mist is opgetrokken, ik heb de stap durven zetten, ben buiten mijn comfortzone gegaan en dat voelde, gek genoeg, heel natuurlijk en vertrouwd!”  

Miranda SchuttenEigenaar Rouwkost & Troostvoer
Erik Grakist

“Na de eerste coachsessie werd me meteen duidelijk: dit doet echt iets met me, hier heb ik iets aan. Ik had last van interne blokkades, vond het lastig woorden te geven aan hoe het met me gaat en wat er in me omgaat. Het coachtraject heeft mijn ogen geopend. Ik sta vaker stil (letterlijk en figuurlijk) en het heeft me de juiste richting gegeven waardoor ik meer mezelf kan zijn en meer van mezelf laat zien. Ik kan me focussen op wat ik echt de moeite waard vind. Patronen doorbreken doe je niet zo snel. Het is voor mij een uitdaging mezelf hiervoor de tijd te gunnen. Door er bewust mee bezig te blijven breng ik nog dagelijks verdere verdieping en aanscherping aan. Hiervoor heb ik voldoende in handen dankzij dit traject. Met Danielle had ik direct een klik en vertrouwen in haar als persoon en haar aanpak (Voldaan-methode). Zeer verhelderend, professioneel, praktisch en persoonlijk.”

Erik GrakistHead of Engineering NL-AT-GER (Mars Wrigley Confectionery)
Eline Vervoorn

“Een mooie, impactvolle dag (workshop VOLD’AANdacht) waarin we met een kleine groep gelijkgestemden een stap hebben gezet in onze eigen individuele reis. Voor mij betekende dit verdere verdieping en aanscherping van een aantal inzichten. Ik zie het als een opstap naar een vervolgtraject waarin ik nu veel beter kan aangeven waar mijn ontwikkelbehoefte ligt. Danielle heeft een fijn energielevel wat maakte dat ik de hele dag geboeid bleef en pas achteraf voelde hoe intensief het was (..). Ze weet direct een veilige sfeer te creëren en voelt de groep goed aan. Energie, verbinding, eerlijkheid en concrete oefeningen, voor mij belangrijke ingrediënten die de dag tot een succes maakten.

Eline VervoornMarketing and Communication manager Benelux (Arjo)
Ben Hogeveen

“Iemand die me op scherp zet. Iemand die met een kritische blik meedenkt. Iemand die de spiegel voorhoudt. Iemand die recent een vergelijkbare stap als ondernemer en coach in haar carrière heeft gemaakt. Dat was waarnaar ik op zoek was in de aanloop naar de start van mijn bedrijf. In één dag (Voldaan VIP dag) is er versnelling aangebracht in het proces naar ondernemerschap én verdieping in het fundament. Het is een echte co-productie o.b.v. gelijkwaardigheid geweest waarbij Daniëlle goed inspeelde op wat op dat moment relevant was. Maatwerk dus wat mij concrete ideeën en nieuwe inzichten heeft opgeleverd. Daniëlle heeft een stevig fundament onder haar training/coaching staan. Ze is gedreven en je merkt echt dat het haar passie is anderen verder te helpen. Als persoon weet ze zakelijkheid en een informele sfeer goed aan elkaar te verbinden. Ik ben ervan overtuigd dat we ook naar de toekomst toe elkaar weten te vinden als collega coach.”

Ben HogeveenOndernemerscoach en Mediator (Hogeveen Consulting-Boost in Business)
Jaap Willems

‪”Daniëlle is een zeer energiek persoon met een bijzonder goed gevoel voor wat mensen beweegt. Ze kan mensen inspireren en stimuleren. Ze maakt gemakkelijk verbinding en kan dilemma’s goed vertalen in praktische oplossingen.”‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬

Jaap WillemsBusiness Manager to the Chairman of the Executive Board Rabobank‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬
Petra Bosgoed‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬

‪”Daniëlle is een sterke persoonlijkheid die weet waar ze voor staat, daar ook volledig voor gaat. Ze kan mensen op een prettige manier motiveren om naar zichzelf te kijken en te (her)ontdekken wie zij zijn, welke talenten ze bezitten, wat nog te ontwikkelen is en wat ze belangrijk vinden zowel privé als zakelijk.”

Petra Bosgoed‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬HR Assistente
Anneke Kranenburg

“Druk. Erg. Druk. Herkenbaar voor velen. Maar lastig als het woord ’te’ er te lang voor heeft gestaan. Als je het overzicht dreigt te verliezen, je werk in je privéleven doorloopt, het geboden perspectief niet jouw perspectief is, je geen energie meer overhoudt om aan jezelf toe te komen en te doen waar je juist energie van krijgt, dan heb je dringend behoefte aan een kompas dat je weer op de juiste koers brengt. Daniëlle was mijn kompas. Ik volgde haar Voldaan onlinetraining in combinatie met persoonlijke gesprekken plus verslaglegging, ideaal. Tijdens de training kwam er met schatgraven veel waardevols naar boven, verwacht en onverwacht. Zoals de rode draad in mijn leven: creativiteit. Uiteindelijk – en niet toevallig – de basis voor het starten van ByAnneDesign. Tekst en ontwerp staan nu centraal. Ik koester mijn vrijheid en volg mijn eigen kompas weer. Bedankt Daniëlle, voor je positiviteit en fijne energie, je deskundigheid en je persoonlijke betrokkenheid. Je laat jezelf zien, met warme aandacht voor de ander. Je hebt het talent om mensen weer richting te geven op een ogenschijnlijk makkelijke en prettige manier. Geniet ook van je eigen koers!”

 

Anneke KranenburgEigenaar ByAnneDesign

Nadat ik een workshop van Voldaan gevolgd had wist ik direct: hier wil ik mee verder! Het was zo impactvol en sloot zo aan bij mijn behoefte. Ik was in die periode stuurloos. Op dat moment had ik geen baan en wist ook niet wat ik wilde. Ik zat laag in mijn energie, voelde onrust en had behoefte aan antwoorden. Al snel na de start van het coachtraject merkte ik dat ik de energie terugkreeg om aan te pakken. Door de online modules te volgen in combinatie met de gesprekken met Danielle werd er echt een proces in gang gezet. Ik werd geleid en kwam in beweging. Eerlijk gezegd had ik bij de start mijn twijfels of ik erachter zou komen wat ik nou echt wil. Gelukkig is dat nu heel duidelijk! Daarbij blijf ik dicht bij mezelf en is mijn zelfvertrouwen gegroeid omdat ik weet wie ik ben en wat ik te bieden heb. Danielle is doortastend, intelligent en scherp. Een mooie combi van persoonlijk en zakelijk. Ze is betrokken en een goede luisteraar: die oprechte aandacht die voel je”. 

Natascha BiervlietVitaliteitscoach in opleiding
Joyce van Aken

“Een typisch geval van: op het juiste moment op de juiste plek. Ik schoof onverwachts aan bij een workshop van Daniëlle en daar werd ik zo door getriggerd dat ik niet veel later ben gestart in een coachtraject. Ik zat op dat moment erg in mijn hoofd (had net een studie afgerond), was wat ‘vlak’. Ik wilde weer echt leven en vroeg me af: wat wil ik eigenlijk met deze studie gaan doen en met mijn toekomst? Dit traject heeft me bewust gemaakt van mijn kwaliteiten en mijn onderscheidend vermogen. Ik voel me krachtiger en heb scherp zicht op mijn perspectief. Mijn scope is daarbij verbreed. Verrassend om ineens ook buiten mijn vakgebied opties te zien. Daniëlle is betrokken, invoelend, scherp/opmerkzaam en luistert actief. Ik ben onder de indruk van de wijze waarop zij een to-the-point terugkoppeling geeft na elk gesprek. Naast kundig vind ik haar ook gewoon heel leuk!”

Joyce van AkenService Manager (Rabobank)

“Ik voer andere gesprekken, ben me veel meer bewust van de situatie en mijn rol daarin, ervaar rust en kan meer genieten van momenten. Voordat ik startte met dit traject was er behoorlijk wat chaos in mijn leven, ik was zoekende, stond voor mijn gevoel op een kruispunt en wist niet welke weg te bewandelen. Mijn eigen pad kiezen en uit kunnen gaan van mijn eigen kracht, dat was wat ik wilde. Daniëlle is de eerlijke spiegel die ik nodig had. Een open en oprecht persoon met persoonlijke aandacht. Dankzij dit traject weet ik nu goed wat mijn kracht is en kan dat goed inzetten.”

Sabine
Marja Sedee

“Ik ben gestart met een coachtraject omdat ik merkte dat ik, ondanks eerdere begeleidingstrajecten, niet verder kwam. Ik moest iets doorbreken, maar wat en hoe….dat wist ik niet. Tijdens een afspraak met Daniëlle werd me duidelijk wat me te doen stond. Zij stelde vragen die niemand me eerder gesteld had. Het ging niet over mijn werk en loopbaan. Het ging over mezelf. Om vervolgens vanuit wie ik ben gerichte (loopbaan)keuzes te maken. En ook vast te houden aan waar ik voor ga en sta. Daniëlle gaat uit van je natuurlijke talent en helpt je dat in de juiste context te plaatsen. Ik beperkte me al die tijd in mijn zoektocht naar een baan. Door dit traject werd mijn scope breder en tegelijkertijd aangescherpt. Het raakt aan mijn kern: ik weet nu wat ik écht wil en kan. En het mooie is dat het (toeval of niet) heeft geleid tot een baan!”

Marja Sedee
Mike Willems

“Ik was op een punt beland dat ik besefte dat ik iemand nodig had die me hielp mijn gedachten-patronen te doorbreken. Danielle heeft me op een heel logische en natuurlijke wijze begeleid langs, besef ik achteraf, een aantal stappen. Door deze aanpak ben ik uit de wirwar van vraagstukken losgekomen en kon ik het perspectief weer zien. Het traject (Intensief Personal Performance Programma) heeft me rust, positieve energie en nieuwe inzichten over mezelf gegeven. Wat ik waardeer is dat Danielle snel begrip heeft van de situatie, oprecht betrokken is en tegelijkertijd boven de materie blijft hangen. Ze stelt de juiste vragen in een vertrouwelijke setting en weet daarmee verdieping aan te brengen waardoor je écht eerlijk naar jezelf bent en een stap verder komt.” 

Mike WillemsEigenaar 2MW/organisatie advies

“Ik heb een cirkel doorbroken. Als leidinggevende had ik last van ingesleten patronen. Ik had behoefte aan een nieuwe impuls en voelde een noodzaak om in beweging te komen. Eerlijk gezegd startte ik met een groot voorbehoud, vond het lastig om over mezelf te praten op een niveau waar ik me voorheen oncomfortabel bij zou hebben gevoeld. Bij Daniëlle voelde ik me direct op mijn gemak door haar open en benaderbare houding. Ze is eerlijk, confronterend op een prettige manier. Daniëlle spreekt mijn taal, maakt zaken praktisch en toepasbaar. Ze heeft me echt uit mijn rol getrokken en me anders leren kijken naar mezelf en naar mijn leven kan ik wel zeggen. Altijd vanuit het positieve. Ze gaat uit van je kracht, maakt je daar bewust van en helpt je die benutten. Ik voel me stukken beter: rustiger en krachtiger. Ik ben gegroeid als mens, als leidinggevende en merk dat mijn contacten met klanten, samenwerkingspartners en collega’s hechter zijn geworden.”

Jacco van EgmondManager Industrial Solutions (Engie Services Zuid)

“Danielle heeft met Voldaan bij mij de juiste snaren weten te raken om op zowel zakelijk en privé gebied mijn leven weer te leven vanuit mijn eigen kracht en met volle positieve energie. 

Door kritisch te zijn en mijn hart te volgen is mijn mindset veranderd en maak ik nu betere keuzes, waardoor dit mij als persoon al veel succes, inspiratie en nieuwe kansen heeft gebracht. Ik geniet meer van de mooie dingen waar ik dagelijks mee bezig ben.”

Zelfstandig ondernemer uit Bemmel
Emmy Lammens RA MFE‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬

“Daniëlle weet onderstromen te benoemen en lastig bespreekbare thema’s ter tafel te brengen. Dit doet zij met drive en geduld waardoor we mooie en duurzame stappen hebben kunnen zetten. Ik heb Danielle leren kennen als authentiek, gedreven, eerlijk, verbindend en creatief en bovenal prettig om mee samen te werken. “

Emmy Lammens RA MFE‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬Directievoorzitter Alfa Accountants en Adviseurs Regio Utrecht
Angela van der Klugt‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬

‪”Daniëlle gaat echt voor de 9+ ervaring en motiveert mensen om het beste uit zichzelf te halen. Niet alleen zakelijk maar ook op persoonlijk/privé vlak. Zij daagt je uit om verder te kijken en kritisch te zijn.
‪Ik vind Daniëlle verder een fijn mens met oog voor de mensen om haar heen en met en met een gezonde dosis humor.”

Angela van der Klugt‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬HR Support bij Rabobank Compliance Expertise & Operations