weten wat je wilt

Toeval of niet?

Wat mij nou overkomen is…. dat kan gewoon geen toeval zijn!

Ik was niet op zoek maar vond wel.

Op het juiste moment op de juiste plek.

Weten wat je wilt

Een belangrijk onderdeel, dé kern, uit mijn coachtrajecten is gericht op weten wat je écht wilt. Omdat mijn stellige overtuiging is dat je meer rust ervaart als je focus hebt. Dat keuzes maken makkelijker wordt als je ziet wat jou niet (meer) dient. Dat je met meer plezier in het leven staat als je trouw blijft aan jouw waarden. Dat je het meest krachtig bent als je doet waarvoor je gemaakt bent.

Hoofd versus hart

En toen kwam er iets op mijn pad waar ik helemaal niet mee bezig was. Mijn hoofd had het nog niet scherp maar mijn gevoel zei me: dit is wat je wil! Ik kon het gewoonweg niet laten schieten.

Als je me een beetje kent dan weet je misschien dat ik van afwisseling houd, qua omgeving, nieuwe mensen ontmoeten, frisse invalshoeken, nieuwe ervaringen, etc. Dat is de belangrijkste reden waarom ik eerder geen eigen kantoorruimte wilde met Voldaan (ja ja je leest het goed ik schrijf het in ‘verleden tijd’…). Ik vind het prettig om afwisselend vanuit huis en vanuit verschillende andere locaties te werken en mensen te spreken. En bovendien heb ik niets met “naar mijn werk toe gaan”. Ik associeer dat met het dagelijkse gangetje van huis naar een vaste plek waarbij je, daar aangekomen, niet eens bewust hebt meegekregen welke route je eigenlijk gereden hebt. Ik heb daar jarenlang ervaring mee…

Bovendien “mijn werk” dat ben ik, dat neem ik mee, dat staat los van omgeving.

De bedoeling

En toch voelde ik heel sterk dat deze werkplek echt voor mij bedoeld was. Niet omdat ik op zoek was naar eigen kantoorruimte. Wel omdat deze kans zich voordeed en het verrassend genoeg voldeed aan alles wat ik belangrijk vind. Het is ruim, veel daglicht, voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur, lekkere koffie en thee en de ruimte is volledig naar mijn smaak ingericht.

f

Door te weten aan welke waarden je trouw wilt blijven merk je kansen eerder op”.

f

Dus, helemáál niet toevallig (..), kan ik je melden dat ik sinds een maand gebruik maak van een prachtige kantoorruimte!

Ontmoeten

Het geeft me rust en de afwisseling blijft, omdat ik hier niet 5 hele dagen per week ben. Ik ontmoet veel mensen omdat ik tussen allerlei andere ondernemers zit. Ik ben blij met de positieve reacties van mijn klanten! Dat is een mooie bevestiging dat dit juist was om te doen.

d

“Toeval bestaat niet, we noemen zo een gevolg van een oorzaak die we niet zien”. (Voltaire)

d

Controle loslaten

Opmerkzaam zijn op signalen die je richting kunnen geven in je leven gaat makkelijker als je de controle loslaat. Als je rust ervaart en niet de waan van de dag laat regeren. Als je leeft in plaats van overleeft.

b

Heb ik jouw interesse gewekt?

Wil jij van oordelen naar verwonderen?

Kansen zien en benutten?

Van je hoofd naar je hart?

Of gewoon zin in een lekkere kop koffie op deze mooie locatie?

Ik hoor graag van je. Dan regelen we een toevallige ontmoeting!

Je bent van harte welkom in De Krayenhoff Kazerne in Nijmegen (Molenveldlaan 150).

f

In mijn e-book lees je meer over kansen creëren en benutten, het belang van weten wat je wilt en alles over moeten, ont-moeten en ontmoeten! In pakweg 15 minuten neem ik je mee in mijn reis die me bracht bij Voldaan. Met prikkelende vragen en verhelderende inzichten. Ontvang het e-book direct en kosteloos via deze link

b

Ik wens je opmerkzaamheid, mooie kansen en wat lef om ze te grijpen!