transformatie

Wanneer ben je klaar voor een verandering? Wanneer kom je daadwerkelijk in beweging? Hoe kun je voorkomen dat het duwen en trekken wordt?

Ik geloof erin dat veranderen “als vanzelf” gaat als je vanuit bewustzijn handelt in plaats van uit je hoofd. 

Voor mezelf betekende dat, inmiddels alweer een kleine 4 jaar geleden, bewustwording dat ik met steeds minder voldoening werkte. Dat ik met name keihard aan het werken was maar dat ik de verbinding met mezelf aan het verliezen was. Dat ik weliswaar deed waar ik goed in was maar dat dat niet was wat ik het liefste wilde.

Mijn verlangen om erachter te komen wat ik dan wel écht vanuit mijn tenen wilde was daar. Ik voelde dat mij iets anders te doen stond dan doorgaan op de ooit ingezette weg.

De urgentie die ik ervaren heb om het anders te willen heeft gezorgd voor beweging bij mij. En dat heeft dan weer geleid tot het ontstaan van Voldaan! (lees er meer over in mijn gratis online magazine ‘Doorbraak’)

En zo is het steeds: je hebt bewustzijn nodig en urgentie. 

Hoe mooi is het om alles wat al in je zit naar buiten te brengen? Dan is het geen veranderen maar transformeren. Dat is iets anders dan vanuit je ratio in beweging komen.

Ik word heel gelukkig als mensen door een gesprek dat we hebben gehad vanuit zichzelf in beweging komen. Dat de dingen meer moeiteloos gaan. Dat ze hun eigen pad kiezen.

Soms gaat het om grote veranderingen. Vaker gaat het om kleine veranderingen met groots resultaat. Maskers afzetten en de confrontatie aangaan. Inzicht krijgen in wie je werkelijk bent en wat je te leren hebt.

En over bewustzijn en urgentie gesproken….dat brengt mij bij het nieuwtje. Wat ook alles te maken heeft met een verandering. 

Ik merkte, dat met het groeien van mijn bedrijf Voldaan, het een kant op leek te gaan waar ik niet 100% achter stond.

Wat voor mij werkt is dat ik, naast het begeleiden van mensen in coachtrajecten en het verzorgen van trainingen, voldoende tijd besteed aan alle andere onderdelen die passen bij waar Voldaan voor staat en die horen bij de wijze waarop ik op dit moment graag invulling geef aan het ondernemerschap. Dat is waar ik voor ga en sta en trouw aan wil blijven.

Ik ben blij om te kunnen vertellen dat er een 2e Voldaan-coach is in de persoon van Martin Eimers! 

Een ervaren coach en warme persoonlijkheid, die niet geheel toevallig (als je me een beetje kent, weet je dat ik niet in toeval geloof!) op mijn pad kwam.

We kennen elkaar nu 1,5 jaar en ‘Het klopt’. De Voldaan-methode is ‘de taal’ die hij ook spreekt. Uiteraard een andere persoonlijkheid, wel met eenzelfde visie. Martin is gedreven om mensen te ondersteunen een positieve wending te realiseren in hun leven.

No alt text provided for this image

Ten slotte nog dit:

Mag ik je ervan bewust maken dat er nog plekken zijn voor de gratis workshop die ik dinsdag 26 november geef in Nijmegen.

Voel jij de urgentie om in beweging te komen? Wil je inzicht krijgen in wie je werkelijk bent? Maskers afzetten? Jouw potentieel benutten? Een verandering in gang zetten?

Meer informatie over de workshop ‘Stop met ZOEKEN, ga VINDEN’ en/of aanmelden:

via LinkedIn: klik hier

via Facebook: klik hier