weten wat je wilt

Ik hoop dat je genoten hebt van een mooie zomer in binnen- of buitenland. Zelf ben ik met mijn gezin naar plekken geweest waar ik niet eerder geweest ben. Ik hou ervan: nieuwe omgeving, nieuwe indrukken, nieuwe mensen, nieuwe energie. Op de foto zie je de bergen van Tzoumerka in Griekenland, een ware ontdekking!

Op vakantie gaan is één groot pauzemoment. Waarin je bijna als vanzelf stilstaat om iets moois echt goed te bekijken. Door de rust die je ervaart (misschien niet direct op dag één…. soms heb je wat langer nodig om af te schakelen) is het makkelijker te focussen op die waterval/de zee/de zonsondergang. Je voelt je ontspannen, je spieren ontspannen zich, je hartslag gaat omlaag, je voelt de verbinding met je lichaam, met jezelf.

Tijdens zo’n pauzemoment ontstaan vaak de beste ingevingen. Op vakantie voel je wat je nodig hebt, weet je wat je anders wilt doen na de vakantie, zie je misschien al voor je wat jouw wens of verlangen is.

Hoe anders kan het zijn als je weer thuis komt. Als de pauze weer voorbij is. Als je weer van alles moet of in ieder geval denkt te moeten…

Dat je wel thuis komt maar alles behalve ‘thuis bij jezelf’.

Om in je dagelijks leven “pauzemomenten” in te bouwen, waarin je rust ervaart en verbinding met jezelf maakt, is het belangrijk om:

 • Even diep adem te halen
 • Te glimlachen (kijk even naar je favoriete vakantiefoto)
 • Je op 1 ding tegelijk te richten
 • Oprechte aandacht/echt contact met de mensen om je heen (face-to-face)

Op deze manier kunnen zelfs de meest drukke personen micro-momenten van rust inlassen. Als je daarnaast regelmatig op plekken komt waar jij je rustig voelt kom je makkelijker uit je hoofd bij je gevoel. Je zult zien dat je daardoor anders door de dag beweegt.

De wereld beweegt snel, maar dat betekent niet dat jij dat ook moet doen.

Sta bewust stil bij de wensen en ideeën die je tijdens de vakantie had, ook al lijken die nu misschien heel ver weg of niet haalbaar.

Je bent tot heel veel in staat, het enige wat je tegen kan houden zijn je gedachten.

Gedachten kunnen je klein houden. Gedachten kunnen afstompen. Gedachten kunnen zo hardnekkig zijn dat je in stand houdt waar je vanaf wilt. En…gedachten zijn er gewoon, vaak heel onbewust. Die kies je niet. Je kunt wél kiezen of je je gedachten gelooft of niet. Of op z’n minst gaat onderzoeken waar ze vandaan komen.

Je hébt gedachten maar je bént niet jouw gedachten.

Dat inzicht leidt veelal tot een doorbraak.

Zo had ik zelf hardnekkige (en beperkende) gedachten over:

 • Ik als ondernemer: “no way/niks voor mij”.
 • Coachen: ik had een negatieve associatie met het woord dus het was voor mij geen optie om ook maar iets in die richting te gaan doen.
 • Online Trainingsprogramma’s: “alleen geschikt voor kennisoverdracht, niks voor diepgaande transformatie/veranderprocessen, weinig diepgang”.

En zie wat ik nu doe: Ik begeleid (ofwel coach!) ambitieuze ondernemers en ondernemende professionals vanuit mijn eigen bedrijf (..) om meer Rust, Plezier en Succes te ervaren. Door te weten wie je in de kern bent, help ik je een haarscherp beeld te krijgen wat je wilt en wat je nodig hebt om jouw potentieel maximaal te benutten. En dat doe ik face-to-face maar ook via een combinatie van online (jaja!) en offline begeleiding.

Ik heb écht eerlijk moeten zijn naar mezelf voordat ik door de muur van weerstand heen kon breken. En toen ik begreep waar de weerstand vandaan kwam werd me duidelijk hoeveel dat zei over mij (of misschien wel wie ik dacht te zijn op dat moment).

Waar weerstand zit ligt vaak de sleutel.

Laat je gedachten je dromen niet beperken.

Durf eerlijk te zijn naar jezelf.

Ga eens NIET over tot de orde van de dag.

Creëer een doorbraak in je persoonlijke groei en zakelijk succes.

 • Ben je deze zomer geconfronteerd met je lage energieniveau?
 • Heb jij niet genoeg aan een paar dagen om af te schakelen en de rust te vinden op vakantie?
 • Of heb je al langer een onrustig gevoel en wil je daar woorden aan geven?
 • Besef je dat je (een beetje) over je grenzen heen bent gegaan?
 • Krijg jij steeds sterker het gevoel dat er meer in je zit dan er momenteel uit komt?
 • Of ben je eigenlijk best tevreden maar voel je tegelijkertijd dat dit niet is wat je nog jaren blijft doen? Maar wat dan wel?

Kom in beweging, neem jezelf serieus en zorg voor jezelf!

x

Besef dat tijd kostbaar is (tijd komt niet terug).

Voorkom dat je nog langer geleefd wordt.

Pak de regie terug over jouw leven.

Blijf niet langer zoeken, ga vinden.

x

Persoonlijk ben ik elke dag blij met de keuzes die ik destijds heb gemaakt, waarbij ik dwars door mijn weerstanden heen ben gegaan. Ik doe nu wat ik het liefste doe en ben dankbaar dat ik daarmee echt iets voor anderen kan betekenen. Ik straal en het raakt me als ik dit soort reacties ontvang.

x

“Complimenten voor je spot-on verslaglegging”

“De naam energiegesprek is goed gekozen, ik heb er naast nieuwe inzichten echt energie van gekregen”

“Ik heb met de inlogcode van het online trainingsprogramma de sleutel naar mijn nieuwe ik gevonden”.

 “Ik waardeer jouw oprechte aandacht en dat het zo vanuit jezelf komt. Het is bijzonder hoe jij mij aanvoelt en exact de juiste vragen weet te stellen.”

x

Heb je het idee dat ik iets voor jou of jouw bedrijf kan betekenen?

Neem CONTACT met me op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

x

Wil je een eerste stap zetten?

Wat energie tanken?

Rust creëren in jouw volle hoofd?

x

Plan een GRATIS DOORBRAAKGESPREK met me in.

Je maakt dan kennis met mij en mijn aanpak.

x

Stiekem ga ik ervan uit dat je mijn e-book al gelezen hebt maar mocht dat niet het geval zijn vraag dan HIER je gratis download aan.

Aangezien ik weet hoe druk je bent: in 20 minuten (leestijd) maak ik je deelgenoot van mijn reis van, zoals ik dat noem, “Goed naar Geweldig”. Ik deel een aantal belangrijke inzichten en je leest hoe ook jij de energie weer laat stromen en meer Rust, Plezier en Succes kunt ervaren.

x

Zomer-aanbod: Gratis online coachsessie

Je kunt nog tot 1 september 2018 gebruik maken van het zomer-aanbod:

Als je je vóór 1 september 2018 aanmeldt voor het VOLDAAN ONLINE TRAININGSPROGRAMMA of het VOLDAAN COMBI PROGRAMMA ontvang je, aanvullend op het door jou gekozen pakket, gratis een online coachsessie van 1,5 uur. Meer weten? Klik HIER.

x

Enne… heb jij nou ook zo’n belemmerende gedachte bij Online Trainingen of Coaching (ik kan me dat dus levendig voorstellen..) maar is er tegelijkertijd iets dat je triggert in mijn verhaal waardoor je er meer van wilt weten? Laat van je horen!

Ik help je met alle plezier jouw gedachtekamer opruimen.

Tot slot wens ik je fijne (micro-)pauzemomenten, bewustwording van jouw weerstand (want daar ligt dus die sleutel!) en natuurlijk een opgeruimde gedachtekamer!