“Daniëlle is een professionele en fijne coach. Ze vraagt door, spiegelt waar nodig en zorgt voor een ongedwongen sfeer. Door de gesprekken weet ik beter welke kernwaarden voor mij belangrijk zijn, en waar ik wel of juist geen energie van krijg. Toen ik begon aan de coaching twijfelde ik over eventuele vervolgstappen in mijn carrière. De inzichten die ik kreeg n.a.v. de 1-op-1 coaching met Daniëlle hebben mij ontzettend geholpen om heel bewust een keuze te maken, en het is de juiste keuze geweest. Ik raad Daniëlle iedereen aan.”

Esmee

“De 2 daagse coaching gaat veel verder dan reguliere coaching omdat je twee dagen met volle aandacht bezig bent met datgene waar je verandering in wilt. Bijzonder was het inzicht en het echt ervaren van mijn kwaliteiten. Hierop vertrouwen en inzetten voor mijn veranderdoelen werkt echt; een dag later heb ik hier al gebruik van gemaakt en dat doe ik nog steeds. Daniëlle is coach en verbinder tussen de twee andere onderdelen van de dagen (Human Design en een Opstelling) die maakte dat ik zelf tot de rode draad kwam en helder kreeg wat ik te doorbreken heb. Echt maatwerk passend bij mijn uitgangssituatie en coachvraag. Daniëlle is een fantastische coach die vrijheid en vertrouwen geeft en door wie ik me echt gezien voel. Haar betrokkenheid bij de ander is groot. Bovendien is het ook gewoon gezellig en fijn om met haar samen te werken. Ze staat letterlijk naast je als je dat nodig hebt. Kortom, ik raad Daniëlle aan als coach en als je een stap verder wilt: volg een 2-daagse!”

Marianne Louwers

Communicatie Professional/Interne communicatie (Rabobank)

“Omdat ik niet meer de juiste energie kreeg van mijn werk als HR adviseur ben ik op zoek gegaan naar een coach. Ik kwam bij Daniëlle uit en we hadden direct een klik! Heel belangrijk als je wilt onderzoeken wie je bent, waar je voor staat en wat je gelukkig maakt, want het is een persoonlijk traject waarin je je open en kwetsbaar opstelt. Ik ben gestart met de combinatie van online coachmodules en 1-op-1 gesprekken. Daniëlle heeft me geholpen om keuzes te maken vanuit mijn hoofd én hart. De zoektocht naar mijn natuurlijk talent, weten wat mijn energiegevers zijn, waarop ik me wil focussen, en weten wat ik écht wil. Van bewustwording tot inzicht in mijn kernwaarden, van het openstaan voor dingen tot het doorbreken van patronen. Daniëlle is een fijne en oprechte coach! Ze luistert goed, heeft geen oordeel, en stelt de juiste vragen om tot bepaalde inzichten te komen. Het heeft mij enorm geholpen in mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging!”

Joy Stoffele

HRM

“In juni 2023 kwam ik voor het eerst bij Daniëlle. We hadden meteen een klik. Ik wist wel waar ik naar toe wilde maar had even een duwtje nodig om de stappen te zetten die nodig waren om daar te komen. De combinatie van het online programma en de fijne gesprekken met Daniëlle hebben mij het duwtje in de goede richting gegeven. Door middel van de online opdrachten kreeg ik goed in beeld welke stappen ik moest gaan zetten om richting mijn doel te komen. Door onze gesprekken werd de route er naar toe glashelder. Ik keek uit naar onze gesprekken en reed na afloop altijd vol energie en inspiratie terug naar huis. Onze samenwerking heeft ertoe geleid dat ik inmiddels knopen heb doorgehakt en na jaren in loondienst te hebben gewerkt, mijn eigen bedrijf ga starten. Daniëlle is een topper, een vakvrouw en een mooi mens. Ben jij op zoek naar een goede (talent)coach? Twijfel niet, plan een intake en ga met haar aan de slag!”

Henny Steeghs

Zelfstandig ondernemer

“Het afgelopen jaar ben ik aan de slag gegaan met Danielle met vragen zoals: Wie ben ik? Wat wil ik? Waar ben ik goed in? Waar krijg ik energie van? Door het volgen van de Voldaan-methode en de fijne gesprekken die we hebben gehad, kan ik nu met trots zeggen dat ik me bewuster ben van mijn eigen waarden. Deze bewustwording geeft veel rust, omdat je beter weet welke omstandigheden hier wel en niet bij passen en hoe eigen gedrag tot stand komt. Mede door dit traject ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan, waar ik op voorhand beter van wist dat het aan zou sluiten bij mij als persoon. Resultaat: meer energie en balans in mijn leven! Danielle is open en persoonlijk waardoor ik me altijd op mijn gemak heb gevoeld.”

Kayleigh van Neerven

HR Consultant (Reijn)

“Daniëlle's unieke aanpak van luisteren, inventariseren en het geven van voorbeelden heeft geholpen om individuen te ontwikkelen en ons team te versterken. Een van de waardevolle methoden die Daniëlle heeft toegepast, is de TMA-Methode (Talent Motivatie Analyse). Deze methode heeft ons ondersteund bij zowel individuele vraagstukken, zoals coachtrajecten en loopbaanadviestrajecten, als bij team- en organisatieontwikkeling. Met de TMA-methode kun je competentieprofielen opstellen, wat heeft gezorgd voor duidelijkheid in rollen en belangrijke input heeft geleverd voor voortgangs- en ontwikkelgesprekken. Deze tool is uitermate geschikt gebleken om individuele geschiktheid voor specifieke rollen te beoordelen, inclusief het meten van cognitieve capaciteiten. Dankzij Daniëlle's begeleiding en de inzet van de TMA-methode hebben we verbeteringen gezien in ons team en de organisatie als geheel. We hebben meer duidelijkheid, betere prestaties en een gerichte ontwikkeling kunnen realiseren. ”

Martin Kombrink

Eigenaar (KCF Creditmanagement)

“Het coachtraject dat ik heb gevolgd bij Danielle is goed gericht op de praktijk en brengt alle dingen die ik al eerder leerde in trainingen samen tot een handzaam persoonlijk pakket. Het raakt alle facetten van je persoonlijkheid en neemt je mee op een reis door je verleden en ervaringen en overtuigingen die je vormen. Met die röntgenfoto van je karakter snap je waarom je reageert zoals je reageert, wat je écht belangrijk vindt en wat ballast voor je is. Ik heb echt milder naar mezelf en naar mijn omgeving leren kijken en kan met een open blik verder met mijn leven en mijn werk. Kortom: het traject geeft lucht en inzicht en door de gekozen werkvorm is het ook nog eens leuk om te doen! Danielle heeft een opgeruimd en vrolijk karakter en is daardoor een fijne gesprekspartner.”

Christien Sieders

Ambtelijk Secretaris OR (Rabobank Nederland)

“Als je na een lange periode thuis voor de kinderen hebt gezorgd, waar begin je dan met zoeken naar een passende baan? Voor mij een zoektocht naar een speld in een hooiberg. Geen idee waar ik moest beginnen. Via een vriendin kwam ik in contact met Danielle en na ons fijne kennismakingsgesprek besloot ik om bij Voldaan een traject te starten, met zowel de online coachmodules als de 1-op-1 gesprekken. Ik vond dat wel spannend, want ik merkte dat mijn hoofd vol zat met vragen & beren op de weg. Danielle heeft mij altijd het gevoel gegeven dat er geen tijd stond voor mijn zoektocht, dat ik de modules in mijn eigen tempo kon doorlopen. De combinatie van coaching 1-op-1 en thuis zelfstandig de modules volgen heb ik als heel prettig ervaren. Op een hele fijne wijze werd ik door opdrachten, oefeningen en zelfs podcasts `beziggehouden` met mijn zoektocht. Op de momenten die voor mij goed uitkwamen, maar ook in de dag dagelijkse bezigheden. Op een hele prettige manier. Tijdens onze persoonlijke gesprekken konden wij hier samen goed over praten, evalueren en coachte Danielle mij aan de hand van theorieën en voorbeelden. Sneller dan verwacht en gehoopt vielen de puzzelstukjes samen, inmiddels heb ik een geweldige baan gevonden. Deze voldoet 100% aan mijn randvoorwaarden en ik voel mij als een vis in het water. Ik voel mij opgeruimd en heb door dit traject meer vertrouwen en innerlijke rust gekregen. Indien nodig kan ik altijd terugvallen op hetgeen ik geleerd heb tijdens dit traject, dat vind ik echt waardevol. Aan Danielle had ik een geweldige coach. Natuurlijk door haar kennis & kunde, maar zeker ook door haar eigen ervaringen en hoe ze is als persoon. Open, oprecht en positief. ”

Marieke van den Brand

Mantelzorger (Saar aan Huis Nederland)

“Bij de opstart van mijn eigen bedrijf heb ik door het online programma van Danielle en de persoonlijke gesprekken met haar, iets kunnen opbouwen dat echt van mij is en klopt met wat ik wil bereiken. Wat ik heel goed vind aan haar manier van coachen is dat ze de tijd neemt, confronteert op een liefdevolle manier, goed doorvraagt en eigen ervaringen deelt. Ze switcht moeiteloos van de wat minder tastbare onderwerpen naar praktische tips. Ze heeft enorm veel ervaring, waardoor ze vanuit verschillende invalshoeken kan benaderen waar ik naar op zoek ben. Heel blij dat ik haar aan mijn zijde heb gehad tijdens deze fase in het ondernemerschap!”

Leonie Zoutendijk

eigenaar (Lane Teamontwikkeling)

“Na lang het gevoel te hebben gehad dat ik mijn batterij niet meer goed opgeladen kreeg, heb ik Danielle gevraagd mij te helpen. We hebben veel gesproken over de dingen die mij bezig houden. Simpele vragen zoals wat vind je nu echt leuk om te doen en waar ben je goed in, bleken moeilijk te beantwoorden. Door de gesprekken met Danielle heb ik meer inzicht gekregen in dit soort vragen en werd het voor mij makkelijker om gericht keuzes te maken. Keuzes waarvan ik energie krijg. ”

Britt Loeffen

Advocaat (ALEX advocaten)

“Ik wist meteen dat ik bij Daniëlle op mijn plek was. Ik wilde mezelf bevrijden van beperkende gedachten en patronen en mijn eigen weg vinden. Met haar oprechte interesse, haar scherpe blik en aanstekelijke enthousiasme hielp ze mij om mijn eigen pad te ontdekken. En me vervolgens te coachen mijn droom waar te maken. Ze stelt de juiste vragen, zet je aan het denken, geeft relevante opdrachten en weet razendsnel tot de kern te komen. Ze bleef in mij geloven. ‘Het zit in jou, je hoeft het alleen nog maar te pakken en de juiste vorm te geven’, zei ze vaak. Steeds weer kwam ik vol energie, inspiratie en nieuwe inzichten bij Daniëlle vandaan. Door Daniëlle ben ik gegroeid. Ik ontdekte mijn kracht en mijn sprankel: verhalen schrijven over 'echte' mensen, hun dromen en hun drijfveren. Ik geloof nu 100% in wat ik te geven heb: laten zien dat elk mens bijzonder is en een verhaal heeft dat de moeite waard is om verteld te worden. In mijn eigen bedrijf dat ik inmiddels ben gestart komt alles samen. Daniëlle gaf me daarvoor inspiratie en een hele fijne spiegel.”

Joske Lamers

eigenaar (Zeven Veren)

“De eerste keer dat ik met Danielle had afgesproken, wist ik al wel precies wat het probleem was, en waar het vandaan kwam ook wel. Maar hoe verander ik dan de situatie? Zo zijn we begonnen … In een mix van online en fysiek bij elkaar komen, hebben we steeds weer wat lagen van de ui afgepeld. Soms met een kleine omweg, om vervolgens toch steeds weer op het juiste punt uit te komen. Het heeft me nog meer inzicht in mezelf gegeven met uiteindelijk als resultaat dat waar ik last van had, tot nu toe niet meer heeft opgetreden. Daar ben ik heel blij mee. Door de open, constructieve, empathische aanpak creëert Danielle ook de ruimte om stappen te maken, in mijn tempo. Fijne werkwijze. Als ik nog een keer een noo(d)t heb om te kraken weet ik wel dat ik weer zal aankloppen bij Danielle”

Denis Bierling

Teammanager Kennisteam Modelleurs – Informatiemanagent en Procesontwerp (RVO)

“Daniëlle heeft ons team door een TMA analyse geloodst toen we op een punt kwamen waar we wisten dat we elkaar als collega aardig vonden, maar elkaar niet altijd begrepen, moeite hadden om feedback te geven en te ontvangen en tegen een onduidelijke taak- en rolverdeling aanliepen. De sessies waren intensief, maar erg effectief. Het mooie is dat we nu een veel opener gesprekscultuur hebben. We weten beter van elkaar hoe we in elkaar steken en de drempel om elkaar aan te spreken, is verlaagd. Ook hebben we stappen gezet in de rolverdeling. Het heeft ons verder gebracht, dan wat we vooraf gedacht hadden. Dit alles kan natuurlijk alleen als Daniëlle met haar rustige persoonlijkheid en haar vaardigheden vertrouwen wekt, mensen op hun gemak stelt, uitnodigend is, kan spiegelen zonder weerstand op te roepen. Twijfel je over of je deze investering zal doen in je team? Bel mij dan gerust. Mijn praktijkervaring kan je helpen, een beslissing te nemen.”

Caren Schipperus

Eigenaar en Advocaat (ALEX advocaten)

“Toen ik bij Daniëlle begon, had ik geen plezier meer in mijn werk. Ik zocht het probleem bij mezelf, hoe kon ik het voor mezelf weer leuker maken? Daniëlle heeft mij hierbij geholpen. Ik heb de online coachmodules doorgelopen met allerlei oefeningen en we hebben waardevolle gesprekken gevoerd. Langzaam heb ik mijn plezier in werken weer gevonden. Heb ik keuzes leren maken die belangrijk zijn voor mij als persoon. Daniëlle enorm bedankt voor je rust, geduld en hulp.”

Melissa Hesse-Schoppers

Sportfunctionaris (SWO)

“In zijn algemeenheid was mijn doel te ontdekken wie ik ben, wat belangrijk voor mij is en hoe ik verder wilde gaan, zowel zakelijk als privé. Het begon met het zorgen voor voldoende rust in mijn hoofd. Aansluitend gingen we op zoek naar mijn waarden. Lastig maar toch lukte het, we kwamen steeds dichter bij wie is ben, wat ik belangrijk vind en wat mij drijft. Nog steeds reflecteer ik na bepaalde situaties hoe ik gereageerd heb en probeer er weer van te leren. Dat voelt goed, zelfs als je je realiseert dat het nog niet optimaal is maar dat het wel beter gaat. Het plaatje is ook helder geworden van hoe ik graag zou willen dat mijn functie eruit zou gaan zien. Privé is het rustiger geworden. Ik heb nu meer tijd om leuke dingen te doen, waar ik energie van krijg. Ik kies vaker voor mezelf. Inmiddels is het traject afgerond. Het was een voorrecht dit proces met jou te mogen doorlopen.”

Ingrid van Herten

Manager Compensation & Benefits Trespa International

“Ik ben dankbaar voor de ondersteuning in de afgelopen periode. Het pad van persoonlijke ontwikkeling ga ik zeker verder bewandelen en ik ben me er nu ook bewuster van dat ik wat persoonlijke ontwikkeling betreft stappen heb gezet en nog aan het maken ben. Dat is inderdaad zo geleidelijk gegaan dat ik het niet altijd even bewust mee heb gemaakt. Maar, “connecting the dots”, zie ik nu de vooruitgang. Ik heb Danielle als zeer prettig persoon ervaren in het coaching traject, waarbij ze in staat is geweest goed te luisteren en samen te vatten en zeker ook luisteren zonder te oordelen. Hierdoor heb ik mijn groei kunnen realiseren.”

Ronald Sap

Bedrijfsleider BOVEMA

“Tijdens het schrijven van deze review sta ik opnieuw bewust stil bij het mooie resultaat dat ik met hulp van Danielle heb gerealiseerd. De online coachmodules hebben er bij mij voor gezorgd dat ik tussen de coaching gesprekken door bewust bezig was met mijn ontwikkeling met behulp van de duidelijke filmpjes en oefeningen. De opdrachten waren goede uitgangspunten voor de gesprekken en daarnaast was er tijdens de gesprekken voldoende tijd en aandacht om stil te staan bij andere aandachtsgebieden of intervisie. Al snel merkte ik dat ik meer rust kreeg in mijn werk en heb ik geleerd de inhoud beter los te kunnen laten. Een ontwikkeling die me veel brengt in mijn rol als leidinggevende. Daarnaast heb ik mogen ontdekken wat mijn echte waarden zijn en waar mijn energie lek kan zitten. Dit bewustzijn zorgt ervoor dat ik beter weet wie ik ben en wat ik uiteindelijk wil. Ik ben trots op mezelf en erken mijn uniekheid. Het was fijn dit traject met Danielle te doorlopen. Danielle is voor mij een coach met een brede kennis, geduld, interesse en aandacht. ”

Karin Janssen

Teamleider Werk & Inkomen (Gemeente Doesburg)

“Bij de start van dit traject was ik erg moe en had een vol hoofd. Ik wilde leren om niet meer over mijn grens te gaan, los te laten en weer energiek te zijn. Dat is goed gelukt. Ik heb keuzes gemaakt over mijn toekomst, patronen doorbroken, meer inzicht verkregen in wat ik echt belangrijk vind en wat ik nodig heb daarvoor. Het is over het algemeen rustig in mijn hoofd wat heel prettig is. Ik heb nu meer plezier in mijn werk, ik ben duidelijker in wat ik kan en wat ik niet kan en ook in wat niet bij mij hoort. De online coachmodules zijn prettig omdat je kunt herhalen, terugkijken, bedenken en verder gaan, alles in eigen tempo. Danielle kan ik omschrijven als iemand met een fijne, open, rustige uitstraling en met veel kennis. Ze luistert heel goed en ziet jou. Haar werkwijze is duidelijk, ze zet je aan het denken. ”

Anjo Langenbach

Administratief medewerker HR/Secretaresse KNGU

“Ondanks dat ik ogenschijnlijk mijn leven prima op orde had, voelde ik me moe en futloos. Ik begreep het niet goed en vroeg me ook af of mijn baan nog wel bij me paste. Door Danielle (haar inzicht, haar vragen en haar wijsheden) ging ik inzien dat ik een aantal ingesleten energie vretende gewoonten, gedachten en gedrag had. Stap voor stap leerde ik deze achter me laten of omzetten in positiviteit.”

Desiree Severens

Medewerker P&O (Gemeente Heumen)

“Druk. Erg. Druk. Herkenbaar voor velen. Maar lastig als het woord ’te’ er te lang voor heeft gestaan. Als je het overzicht dreigt te verliezen, je werk in je privéleven doorloopt, het geboden perspectief niet jouw perspectief is, je geen energie meer overhoudt om aan jezelf toe te komen en te doen waar je juist energie van krijgt, dan heb je dringend behoefte aan een kompas dat je weer op de juiste koers brengt. Daniëlle was mijn kompas. Ik volgde haar Voldaan onlinetraining in combinatie met persoonlijke gesprekken plus verslaglegging, ideaal. Tijdens de training kwam er met schatgraven veel waardevols naar boven, verwacht en onverwacht. Zoals de rode draad in mijn leven: creativiteit. Uiteindelijk - en niet toevallig - de basis voor het starten van ByAnneDesign. Tekst en ontwerp staan nu centraal. Ik koester mijn vrijheid en volg mijn eigen kompas weer. Bedankt Daniëlle, voor je positiviteit en fijne energie, je deskundigheid en je persoonlijke betrokkenheid. Je laat jezelf zien, met warme aandacht voor de ander. Je hebt het talent om mensen weer richting te geven op een ogenschijnlijk makkelijke en prettige manier. Geniet ook van je eigen koers!”

Anneke Kranenburg

eigenaar ByAnneDesign

“Met de hulp van Danielle kwam ik tot waardevolle inzichten. Ze liep een stuk met mij 'mee' en coachte mij naar verbindingen die ik zelf niet zag. Ik verwacht dat deze mij verder zullen brengen nu ik weer zelf stappen ga zetten.”

Cynthia Openeer – Vermeulen

Adviseur P&O (St. Zorgstroom)

“Ik voer andere gesprekken, ben me veel meer bewust van de situatie en mijn rol daarin, ervaar rust en kan meer genieten van momenten. Voordat ik startte met dit traject was er behoorlijk wat chaos in mijn leven, ik was zoekende, stond voor mijn gevoel op een kruispunt en wist niet welke weg te bewandelen. Mijn eigen pad kiezen en uit kunnen gaan van mijn eigen kracht, dat was wat ik wilde. Daniëlle is de eerlijke spiegel die ik nodig had. Een open en oprecht persoon met persoonlijke aandacht. Dankzij dit traject weet ik nu goed wat mijn kracht is en kan dat goed inzetten.”

Sabine

“Ik was met mijn werk een weg ingeslagen die ik wilde bewandelen. Alleen de manier waarop ik bezig was voelde niet goed. Met alleen maar hard werken kwam ik er niet, dat was me duidelijk. Maar hoe dan wel? Het coachtraject bij Voldaan was heel waardevol voor me. Ik ben blij dat ik mezelf de tijd heb gegund om met mijn eigen ontwikkeling aan de slag te gaan. Ik waardeer Danielle als persoon met name om haar oprechtheid. Ze gaat er écht voor, is eerlijk en betrokken en geeft je aandacht, dat heb ik overigens ook tussen de gesprekken door ervaren.”

Inez Wissingh

Adviseur Natuurnetwerk Brabant bij Waterschap De Dommel

“Een hele fijne vrouw. Geïnteresseerd, meedenkend en stelt de juiste vragen. Ik heb meer inzicht gekregen in wat ik kan, leuk vind en waar ik blij van word en kan hiermee verder. Bedankt Daniëlle, voor de fijne gesprekken en de hulp die je me geboden hebt. ”

Minke Bexkens

Pedagogisch medewerker (kdv Peuterthuis)

“Ik wilde wat meer richting geven aan mijn toekomst. Mijn studiekeuze stond daarbij niet ter discussie, wat ik ermee wil doen wel. Je staat voor zoveel keuzes en ik wilde het kiezen makkelijker maken. Danielle adviseerde me de Talenten Motivatie Analyse (TMA) in te zetten. Het invullen van de vragenlijst kostte me een uur de tijd. Aan de hand daarvan is een uitgebreide rapportage opgesteld en heb ik in een terugkoppelgesprek alles duidelijk toegelicht gekregen. Wat ik waardeer in Danielle is de wijze waarop zij luistert en verbindt: ze vat samen, stelt checkvragen, maakt de vertaalslag naar de praktijk en zorgt voor opheldering. Ik weet nu wat mijn voorkeursgedrag is en waarom. Ik kan beter uitleggen aan anderen wie ik ben en hoe ik in elkaar zit. Het is ook belangrijk om in te zien dat sommige dingen echt níet bij me passen. Doordat ik nu goed weet wat ik wil, breng ik bijna automatisch focus aan en zo wordt keuzes maken ook veel gemakkelijker. Het is zonde dat dit geen onderdeel uitmaakt van je studie, ik raad het anderen echt aan om ook te doen!”

Jaap van Vlastuin

Juridisch medewerker bij ALEX Advocaten/student Rechtsgeleerdheid

“Ik heb Daniëlle leren kennen als een professional die met oprechte aandacht luistert, ruimdenkend en begripvol is. Ik ben enorm geholpen door de tools die Daniëlle heeft aangereikt en waarmee ik aan de slag ben gegaan. Dit heeft geresulteerd in een bewustwording van mijn kwaliteiten en waar ik deze in kan zetten. Ik wil Daniëlle heel erg bedanken voor haar expertise in dit traject!”

Sjoerd Willemsen

Sales Marketing Administration (Zoevers)

“Daniëlle weet onderstromen te benoemen en lastig bespreekbare thema’s ter tafel te brengen. Dit doet zij met drive en geduld waardoor we mooie en duurzame stappen hebben kunnen zetten. Ik heb Danielle leren kennen als authentiek, gedreven, eerlijk, verbindend en creatief en bovenal prettig om mee samen te werken.”

Emmy Lammens RA MFE

Directievoorzitter Alfa Accountants en Adviseurs Regio Utrecht

“Ik heb bij Danielle het ontwikkeladviestraject gevolgd. Hierbij was Danielle oprecht geïnteresseerd, enthousiast en vulde mij goed aan. Door met haar in gesprek te gaan heb ik handige handvatten gekregen voor het zoeken naar een baan dat bij echt mij past. Voor iedereen die op zoek is naar een carrièrepad, zou ik Danielle zeker aanraden!”

Bobbie Jansen

Marketing/Productontwikkeling (NDT International BV)

“Een typisch geval van: op het juiste moment op de juiste plek. Ik schoof onverwachts aan bij een workshop van Daniëlle en daar werd ik zo door getriggerd dat ik niet veel later ben gestart in een coachtraject. Ik zat op dat moment erg in mijn hoofd (had net een studie afgerond), was wat ‘vlak’. Ik wilde weer echt leven en vroeg me af: wat wil ik eigenlijk met deze studie gaan doen en met mijn toekomst? Dit traject heeft me bewust gemaakt van mijn kwaliteiten en mijn onderscheidend vermogen. Ik voel me krachtiger en heb scherp zicht op mijn perspectief. Mijn scope is daarbij verbreed. Verrassend om ineens ook buiten mijn vakgebied opties te zien. Daniëlle is betrokken, invoelend, scherp/opmerkzaam en luistert actief. Ik ben onder de indruk van de wijze waarop zij een to-the-point terugkoppeling geeft na elk gesprek. Naast kundig vind ik haar ook gewoon heel leuk!”

Joyce van Aken

Service Manager, Rabobank

“Ik was bij de bijeenkomst "stop met zoeken, start met vinden!" die Daniëlle verzorgde bij JobOn. En er viel zoveel op z'n plek voor mij, door te luisteren naar het verhaal en de uitleg van Daniëlle en de opdrachten die ze ons liet maken. Ik verliet deze workshop vol energie, met focus én met meer zelfvertrouwen dan toen hij startte. Eenmaal in deze flow, vond ik het weekend erop dé vacature voor mij en durfde ik er ook nog eens voor te gaan. Een week en twee gesprekken later, kreeg ik het verlossende telefoontje: Ik kreeg 'm!!! Ik zou Daniëlle zeker aanraden iedereen die zoekend is naar welke stappen te zetten in hun carrière en daar wat ondersteuning bij kunnen gebruiken.”

Anita van der Heijden

“Danielle is een prettige coach die oog heeft voor de behoeften van de klant. Door haar betrokkenheid en warmte voel je je snel op je gemak waardoor de meest open gesprekken kunnen plaatsvinden. Vooraf hebben we mijn coaching doelen geformuleerd die we op een natuurlijke manier beetpakken. Geen vastomlijnd kader, maar vanuit de behoefte waar ik op dat moment sta. Danielle reikt mij oefeningen aan waar ik op dat moment mee aan de slag wil terwijl ze de grote lijn en de coaching doelen niet uit het oog verliest. Na iedere sessie ga ik geïnspireerd en vaak ook energiek naar huis. Ik gun iedereen dit gevoel!””

Eline Vervoorn

Global Marketing Manager (Royal de Heus Animal Nutrition)

“Danielle is een geweldige coach. Op haar rustige en warme manier weet ze snel tot de kern van het probleem door te dringen en zet je op een prettige manier aan het denken. Ik heb veel aan haar te danken en ben nog beter in mijn kracht gekomen door te begrijpen waar mijn kwaliteiten liggen.”

Marianne Louwers

“Ik ben gestart met een coachtraject omdat ik merkte dat ik, ondanks eerdere begeleidingstrajecten, niet verder kwam. Ik moest iets doorbreken, maar wat en hoe….dat wist ik niet. Tijdens een afspraak met Danielle werd me duidelijk wat me te doen stond. Zij stelde vragen die niemand me eerder gesteld had. Het ging niet over mijn werk en loopbaan. Het ging over mezelf. Om vervolgens vanuit wie ik ben gerichte (loopbaan)keuzes te maken. Danielle gaat uit van je natuurlijke talent en helpt je dat in de juiste context te plaatsen. Ik beperkte me al die tijd in mijn zoektocht naar een baan. Door dit traject werd mijn scope breder en tegelijkertijd aangescherpt. Het raakt aan mijn kern: ik weet nu wat ik écht wil en kan. En het mooie is dat het (toeval of niet) heeft geleid tot een baan!”

Marja Sedee

Administratief medewerker (Dalupo BV)

“Ik had al veel ondernomen om erachter te komen wat ik nu precies wilde. Op het moment dat ik startte met het coachtraject bij Voldaan was ik behoorlijk ongeduldig en had echt behoefte aan structuur: een ordening aanbrengen in alles wat ik in handen had. Het traject heeft me rust gebracht en doen inzien dat kleine aanpassingen al groots effect kunnen hebben. En dat het niet ineens allemaal perfect hoeft te zijn, ik mag onderweg nog leren en ontwikkelen. Ik ben milder geworden naar mezelf en zie dat dingen gebeuren om een reden. Danielle is confronterend op een prettige manier. Ze weet waar ze het over heeft en legt de juiste linken. Het gaat bij haar niet om je CV, ze werkt echt vanuit wie je bent en zorgt dat je van daaruit in beweging komt. Bovenal attent en betrokken. Ik kon ook tussentijds bij haar terecht en heb haar ervaren als een coach in de breedste zin van het woord: een lifecoach.”

Kirsten

“Hoe kan ik de energie weer terugvinden? Hoe krijg ik weer grip op de situatie? Hoe kom ik uit dit cirkeltje waarin ik al te lang in vast zit? Dat was wat me bezighield toen ik startte met het coachtraject bij Voldaan. Het heeft me zoveel meer nog gebracht dan de antwoorden op deze vragen! Af en toe confronterend maar het was goed om te beseffen dat ík het was die dit alles had gecreëerd. En dat ík het ook was die een keuze had om dingen anders te doen. Mijn energie-niveau is hersteld, ik vraag makkelijker om hulp, ik heb grip op mijn emoties en gevoelens, ik heb overzicht en weet wat ik wil en nodig heb. Misschien wel het meest opmerkelijke: ik kan nu glimlachen om zaken waar ik eerder echt last van had. Daniëlle wist meteen al de vinger op de zere plekken te leggen. Ze is doortastend en in staat om je op de juiste momenten de benodigde inzichten te geven. Een warme persoonlijkheid die echt oprecht betrokken is.”

Anoniem

“Ik ben heel blij dat ik het coachingstraject bij Daniëlle ben aangegaan. Niet altijd even gemakkelijk, soms best confronterend, maar krijg steeds beter zicht op wie ik ben en wat bij me past. De combinatie van de gesprekken en de online training werkt voor mij heel goed. Het is fijn om op je eigen moment je te laten inspireren door de video's van Daniëlle. Ik ervaar dit als heel steunend. Er zijn voldoende opdrachten en oefeningen, vervelen hoef je je niet! Daniëlle heeft alles met veel zorg gemaakt en ontwikkeld. Ze neemt de tijd voor je, de gespreksverslagen zijn heel verhelderend en ze geeft goede feedback. Geen moment spijt gehad van het coachingstraject en verwacht dat Daniëlle nog veel mensen zal inspireren.”

Margreet

“Ik heb Daniëlle leren kennen tijdens de workshop 'van moeten naar willen' welke door haar verzorgd werd. Na een doorbraakgesprek met haar heb ik mijzelf een persoonlijk coachtraject bij Voldaan gegund. Achteraf gezien is dit een juiste investering in mezelf geweest. Het heeft me zoveel opgeleverd! Ik heb bepaalde levenservaringen een plek kunnen geven of los kunnen laten, zit weer lekker in mijn vel en maak keuzes die echt bij me passen. Daniëlle is er voor je, ze luistert goed, weet de juiste vragen te stellen om tot de kern te komen en weet je te prikkelen om echt die vervolgstap te maken. Tijdens het coachtraject is ze kritisch naar je, maar wel op een prettige manier doordat ze objectief blijft en geen waardeoordeel over je heeft. Wat ik erg fijn vind is dat Daniëlle zich niet opdringt, ze zorgt ervoor dat je in beweging komt, maar ze laat jezelf het tempo ervan bepalen. Daniëlle vervult haar werk met passie, op een natuurlijke wijze en wil de ander echt in beweging krijgen om die doorbraak te realiseren. Ik ben blij dat ik dat heb mogen ervaren en gun anderen die doorbraak ook.”

Marly Reijnders

Kwaliteitsmedewerker bij BsGW (Belastingsamenwerking Gemeenten en Waterschappen)

“Danielle is een zeer betrokken vakvrouw. Door haar spiegelen en kritische manier van doorvragen kom je al snel tot de kern. Leren ONT-moeten is er zo een. Dankjewel Danielle, we gaan elkaar zeker weer tegenkomen. Samen op een balkonnetje alles overziend. Wat denk je ervan?”

Gythe Lammers

“Ik was op een punt beland dat ik besefte dat ik iemand nodig had die me hielp mijn gedachtenpatronen te doorbreken. Danielle heeft me op een heel logische en natuurlijke wijze begeleid langs, besef ik achteraf, een aantal stappen. Door deze aanpak ben ik uit de wirwar van vraagstukken losgekomen en kon ik het perspectief weer zien. Het traject (Intensief Personal Performance Programma) heeft me rust, positieve energie en nieuwe inzichten over mezelf gegeven. Wat ik waardeer is dat Danielle snel begrip heeft van de situatie, oprecht betrokken is en tegelijkertijd boven de materie blijft hangen. Ze stelt de juiste vragen in een vertrouwelijke setting en weet daarmee verdieping aan te brengen waardoor je écht eerlijk naar jezelf bent en een stap verder komt.”

Mike Willems

Eigenaar 2MW/organisatie advies

“Wat wilde ik met de rest van mijn werkzame leven? Dat was de vraag waar het allemaal mee begon. Ik kon me niet voorstellen dat ik nog 15 jaar zou doen wat ik op dat moment deed…..maar ja, wat dan wel? Ik heb mezelf de tijd gegund om even stil te staan en te reflecteren. Wie ben ik in de kern en wat wil ik graag gaan doen? Het online traject bij Voldaan gaf me al snel de rust en het vertrouwen dat ik er achter zou komen. En dat werd duidelijk: ik wilde mijn eigen bedrijf starten. In de 1-op-1 gesprekken met Danielle heb ik echt focus kunnen aanbrengen, aanscherping in mijn doelgroep en helderheid in wat ik te bieden heb en hoe dat zichtbaar te maken. Danielle straalt rust uit, is helpend met oog voor de ander en bekijkt de zaken vanuit een ander perspectief. De mist is opgetrokken, ik heb de stap durven zetten, ben buiten mijn comfortzone gegaan en dat voelde, gek genoeg, heel natuurlijk en vertrouwd!”

Miranda Schutten

eigenaar Rouwkost & Troostvoer

“Wat een waardevol traject is dit geweest! Ik was erg onrustig. Waarom doe ik wat ik doe? Ik was een beetje verdwaald en ver van mezelf af komen te staan. Dat wilde ik niet langer. Door dit traject heb ik mezelf goed leren kennen, keuzes gemaakt, focus aangebracht en losgelaten. Het heeft me rust gebracht. Ik ben veel bewuster met dingen bezig: wat wil ik wel en wat niet. Waar maak ik me wel/niet druk om. Waar steek ik mijn energie in. Danielle is in staat om woorden te geven aan wat ik voelde maar zelf nog niet onder woorden kon brengen. Zij is echt geïnteresseerd in wat mensen drijft. Ze helpt je, op haar directe op een plezierige wijze, om naar jezelf te kijken en bij vraagstukken komt ze met praktische oplossingen. Ik vind het bijzonder hoe goed zij in staat was na afloop de kern van het gesprek schriftelijk terug te koppelen.”

Monique

“Nadat ik een workshop van Voldaan gevolgd had wist ik direct: hier wil ik mee verder! Het was zo impactvol en sloot zo aan bij mijn behoefte. Ik was in die periode stuurloos. Op dat moment had ik geen baan en wist ook niet wat ik wilde. Ik zat laag in mijn energie, voelde onrust en had behoefte aan antwoorden. Al snel na de start van het coachtraject merkte ik dat ik de energie terugkreeg om aan te pakken. Door de online modules te volgen in combinatie met de gesprekken met Danielle werd er echt een proces in gang gezet. Ik werd geleid en kwam in beweging. Eerlijk gezegd had ik bij de start mijn twijfels of ik erachter zou komen wat ik nou echt wil. Gelukkig is dat nu heel duidelijk! Daarbij blijf ik dicht bij mezelf en is mijn zelfvertrouwen gegroeid omdat ik weet wie ik ben en wat ik te bieden heb. Danielle is doortastend, intelligent en scherp. Een mooie combi van persoonlijk en zakelijk. Ze is betrokken en een goede luisteraar: die oprechte aandacht die voel je.”

Natascha Biervliet

Stress en burnout coach i.o./Procescoördinator Radboud UMC

“Het traject bij Voldaan heeft me rust gebracht. En ook bewustwording van wie ik ben en waarom ik doe wat ik doe. De combinatie van gesprekken, oefeningen en het inzetten van de TMA (Talenten Motivatie Analyse) heeft me veel inzicht gegeven. Danielle is een eerlijke spiegel geweest waar ik mee kon sparren, die me de ruimte gaf waar nodig en ook de “aandrijfas”/ activator zodat ik in beweging bleef. Door mindere ervaringen met coaching in het verleden was ik op voorhand niet direct overtuigd. Nu kan ik het anderen alleen maar van harte aanbevelen!”

Roel Bron

Programmacoördinator Topsport KNGU

“Tijdens het webinar 'Stop met zoeken, ga vinden' was ik blij verrast met de tips and tricks die ze met de deelnemers deelde. Ik voel me nu nóg meer gesterkt in het feit dat ik mijn eigen authentieke persoonlijkheid moet gaan inzetten om uiteindelijk op een plek terecht te komen waar ik pas en tot mijn recht kom. Een fijne en warme dame die vanuit ervaring en haar hart spreekt, waardoor er snel een connectie kan worden gemaakt. Ik ga ervoor! ;-) ”

Erica Bakker

De Pilatesjuf

“Na de eerste coachsessie werd me meteen duidelijk: dit doet echt iets met me, hier heb ik iets aan. Ik had last van interne blokkades, vond het lastig woorden te geven aan hoe het met me gaat en wat er in me omgaat. Het coachtraject heeft mijn ogen geopend. Ik sta vaker stil (letterlijk en figuurlijk) en het heeft me de juiste richting gegeven waardoor ik meer mezelf kan zijn en meer van mezelf laat zien. Ik kan me focussen op wat ik echt de moeite waard vind. Patronen doorbreken doe je niet zo snel. Het is voor mij een uitdaging mezelf hiervoor de tijd te gunnen. Door er bewust mee bezig te blijven breng ik nog dagelijks verdere verdieping en aanscherping aan. Hiervoor heb ik voldoende in handen dankzij dit traject. Met Danielle had ik direct een klik en vertrouwen in haar als persoon en haar aanpak (Voldaan-methode). Zeer verhelderend, professioneel, praktisch en persoonlijk.”

Erik Grakist

Head of Engineering NL-AT-GER (Mars Wrigley Confectionery)

“Het is bijzonder de rust te ervaren die ik nu voel als ik me bedenk hoe ik me nog geen 4 maanden geleden voelde: weinig gemotiveerd, moeite met aanbrengen van focus en bovenal onrustig. Daarnaast zocht ik ergens ook naar bevestiging of ik op de goede weg zat. Naast mijn bedrijf heb ik een aantal nevenactiviteiten en dat liep behoorlijk door elkaar en stond elkaar af en toe in de weg. Met Danielle voelde ik direct een klik. Zij begrijpt écht waar ik tegenaan loop en heeft me goed begeleid. Een praktische Business Coach waardoor ik niet alleen wist wat me te doen stond maar ook ging doen. Heel prettig vond ik haar flexibiliteit in aanpak waardoor dit traject 100% maatwerk was en steeds nuttige inzichten opleverde.”

Ton Mouris

Eigenaar Mouris Administratie en Support

“Iemand die me op scherp zet. Iemand die met een kritische blik meedenkt. Iemand die de spiegel voorhoudt. Iemand die recent een vergelijkbare stap als ondernemer en coach in haar carrière heeft gemaakt. Dat was waarnaar ik op zoek was in de aanloop naar de start van mijn bedrijf. In één dag (Voldaan VIP dag) is er versnelling aangebracht in het proces naar ondernemerschap én verdieping in het fundament. Het is een echte co-productie o.b.v. gelijkwaardigheid geweest waarbij Daniëlle goed inspeelde op wat op dat moment relevant was. Maatwerk dus wat mij concrete ideeën en nieuwe inzichten heeft opgeleverd. Daniëlle heeft een stevig fundament onder haar training/coaching staan. Ze is gedreven en je merkt echt dat het haar passie is anderen verder te helpen. Als persoon weet ze zakelijkheid en een informele sfeer goed aan elkaar te verbinden. Ik ben ervan overtuigd dat we ook naar de toekomst toe elkaar weten te vinden als collega coach.”

Ben Hogeveen

Ondernemerscoach en Mediator (Hogeveen Consulting-Boost in Business)

“Danielle heeft met Voldaan bij mij de juiste snaren weten te raken om op zowel zakelijk en privé gebied mijn leven weer te leven vanuit mijn eigen kracht en met volle positieve energie. Door kritisch te zijn en mijn hart te volgen is mijn mindset veranderd en maak ik nu betere keuzes, waardoor dit mij als persoon al veel succes, inspiratie en nieuwe kansen heeft gebracht. Ik geniet meer van de mooie dingen waar ik dagelijks mee bezig ben.”

Zelfstandig ondernemer

uit Bemmel

“Voordat ik van start ging in een coachtraject bij Voldaan zat ik er slecht bij. Behalve dat ik wat vastliep op mijn werk, protesteerde mijn lijf en zat ik laag in mijn energie. Het was prettig om met een onafhankelijk persoon te spreken over waar ik tegenaan liep. Danielle was er echt voor mij, oprechte interesse. Ze heeft me leren kijken vanuit andere invalshoeken en leren relativeren. Ik waardeer haar flexibiliteit in aanpak. Doordat ik nu weet hoe ik in elkaar zit en wat ik nodig heb snap ik beter waarom ik soms last heb van bepaalde situaties. Ik heb veel in handen waarmee ik stappen kan zetten. Ik heb geoefend in praktijk. Patronen doorbreken is lastig maar door dit traject ben ik goed op weg en weet ik ook wat me nog te doen staat.”

Erik de Geest

Servicetechnicus Safety & Security bij Engie Services Zuid BV

“Ik heb een cirkel doorbroken. Als leidinggevende had ik last van ingesleten patronen. Ik had behoefte aan een nieuwe impuls en voelde een noodzaak om in beweging te komen. Eerlijk gezegd startte ik met een groot voorbehoud, vond het lastig om over mezelf te praten op een niveau waar ik me voorheen oncomfortabel bij zou hebben gevoeld. Bij Danielle voelde ik me direct op mijn gemak door haar open en benaderbare houding. Ze is eerlijk, confronterend op een prettige manier. Danielle spreekt mijn taal, maakt zaken praktisch en toepasbaar. Ze heeft me echt uit mijn rol getrokken en me anders leren kijken naar mezelf en naar mijn leven kan ik wel zeggen. Altijd vanuit het positieve. Ze gaat uit van je kracht, maakt je daar bewust van en helpt je die benutten. Ik voel me stukken beter: rustiger en krachtiger. Ik ben gegroeid als mens, als leidinggevende en merk dat mijn contacten met klanten, samenwerkingspartners en collega’s hechter zijn geworden.””

Jacco van Egmond

Manager Industrial Solutions (Engie Services Zuid)

“‪Daniëlle is een zeer energiek persoon met een bijzonder goed gevoel voor wat mensen beweegt. Ze kan mensen inspireren en stimuleren. Ze maakt gemakkelijk verbinding en kan dilemma’s goed vertalen in praktische oplossingen.”

Jaap Willems

Business Manager to the Chairman of the Executive Board Rabobank