Talent is bij voorkeur niet uitsluitend voor eigen gebruik, maar ook voor het geluk van anderen.

Masterpeace

De persoon achter Voldaan

Na 20 jaar in verschillende branches  gewerkt te hebben op het HR vakgebied en organisatie-ontwikkeling, waarvan de laatste 10 jaar in leidinggevende functies, gaf ik mijn leven in 2016 een hele nieuwe wending. Ik besloot  mijn hart te volgen, wilde iets bijdragen en écht  iets voor anderen betekenen  en ben in 2017 mijn eigen bedrijf begonnen.

In mijn (werkende) leven heb ik gemerkt dat ik als vanzelfsprekend  het échte gesprek  aan ga. Dat betekent voor mij:  oprechte interesse, doorvragen  naar de vraag achter de vraag,  luisteren  en  eerlijk zijn. Ik merk dat ik dat ook aantrek: mensen zoeken me op (dat was vroeger al zo) en delen waar ze op dat moment mee te dealen hebben. Je zou kunnen zeggen dat “het échte gesprek” de rode draad van mijn leven is. Noem me een coach, business partner, vertrouweling.

Ik help je graag door de weerstand heen naar je next level. Vanuit mijn overtuiging dat het (h)erkennen van je uniekheid en het inzetten daarvan leidt tot een doorbraak. Groeien door jezelf te zijn, daar geloof ik in.

Mijn unieke talent zet ik vanuit Voldaan in ten behoeve van anderen. En dat doe ik ook als Talentbanker voor MasterPeace, waarbij ik mijn expertise en tijd “doneer” om MasterPeace te helpen hun mooie missie en ambitie te realiseren.

Eerlijk, confronterend, praktisch, down-to-earth en gebruik makend van de Voldaan-methode begeleid ik je jouw potentieel maximaal  te benutten en daarmee meer rust en kracht te ervaren.

Nieuwsgierig geworden?

Mijn vrije tijd besteed ik graag met mijn gezin. We gaan erop uit naar steden, het strand, het bos of naar de bergen.

We hebben onze ‘secret spots’ waar we regelmatig naartoe terugkeren in eigen land en Italië en Zwitserland.  Maar op zoek naar nieuwe unieke plekken is ook een hobby!   
 
Genieten doe ik van * puur eten * goede wijn * avond uit * vrienden * goede gesprekken * skiën * hardlopen * theater & muziek.