Veranderen of transformeren

Wanneer ben je klaar voor een verandering? Wanneer kom je daadwerkelijk in beweging? Hoe kun je voorkomen dat het duwen en trekken wordt?

Ik geloof erin dat veranderen “als vanzelf” gaat als je vanuit bewustzijn handelt in plaats van uit je hoofd.

Voor mezelf betekende dat, inmiddels alweer ruim 6 jaar geleden, bewustwording dat ik met steeds minder voldoening werkte. Dat ik met name keihard aan het werken was maar dat ik de verbinding met mezelf aan het verliezen was. Dat ik weliswaar deed waar ik goed in was maar dat dat niet was wat ik het liefste wilde.

Mijn verlangen om erachter te komen wat ik dan wel écht vanuit mijn tenen wilde was daar. Ik voelde dat mij iets anders te doen stond dan doorgaan op de ooit ingezette weg.

De urgentie die ik ervaren heb om het anders te willen heeft gezorgd voor beweging bij mij. En dat heeft dan weer geleid tot het ontstaan van Voldaan!

En zo is het steeds: je hebt bewustzijn nodig en urgentie.

Hoe mooi is het om alles wat al in je zit naar buiten te brengen? Dan is het geen  veranderen maar transformeren. Dat is iets anders dan vanuit je ratio in beweging komen.

Ik word heel gelukkig als mensen door een gesprek dat we hebben gehad vanuit zichzelf in beweging komen. Dat de dingen meer moeiteloos gaan. Dat ze hun eigen pad kiezen.

Soms gaat het om grote veranderingen. Vaker gaat het om kleine veranderingen met groots resultaat. Maskers afzetten en de confrontatie aangaan. Inzicht krijgen in wie je werkelijk bent en wat je te leren hebt.

Voel jij de urgentie om in beweging te komen? Wil je inzicht krijgen in wie je werkelijk bent? Maskers afzetten? Jouw potentieel benutten?

Laten we kennismaken en daar eens bij stilstaan, rennen doe je vast al genoeg.

Je kunt hier je bericht achterlaten en ik neem contact met je op!