beweging vrijheid resultaat

Mijn hele leven heb ik al iets met beweging: letterlijk en figuurlijk.

 Altijd bewegen

Als kind sportte ik veel en lang stil zitten kon ik niet. Kwam ik net terug van een 2 uur durende turntraining, ging ik vrolijk thuis nog even verder met wat radslagen in de woonkamer. Mijn ouders en zus werden er af en toe gek van!

 Effecten van sporten en bewegen

Gelukkig is sporten en bewegen op veel vlakken effectief. Er is veel onderzoek naar gedaan en veel over geschreven. Zo kun je de effecten bijvoorbeeld prachtig indelen op basis van zes kernwaarden: fysieke waarde, emotionele waarde, sociale waarde, persoonlijke waarde, intellectuele waarde en financiële waarde. (lees er meer over op: www.allesoversport.nl)

Ik moet eerlijk zeggen dat ik voornamelijk beweeg om mijn hoofd leeg te maken, op een energieke manier mijn dag te starten of gewoon omdat ik lekker naar buiten wil!

Na een ronde hardlopen voel ik me helemaal opgeladen, heb ik vaak frisse ideeën en ben ik soms ook wel trots dat ik het Nederlandse weer heb doorstaan (op onstuimige herfstdagen bijvoorbeeld) én dat ik gekozen heb om te gaan lopen in plaats van iets langer in mijn bed te blijven liggen.

Maar bewegen is méér. Het is ook het doorbreken van patronen. Het is de eerste stap op weg naar een ander resultaat.

 Comfortabel ongelukkig

Het kan zomaar gebeuren dat je voelt dat je op een kruispunt staat.

Je hebt zakelijk en privé het nodige opgebouwd en je hebt steeds meer ontdekt over wie je bent en waar je voor staat.

Je beseft ineens dat jouw huidige leven niet helemaal (of helemaal niet..) aansluit bij wat goed voor je is.

Je hebt je misschien teveel laten leiden dóór veranderingen en verlangt nu naar regie óver de veranderingen.

Je voelt dat je klaar bent voor iets nieuws.

Er zit meer in je, maar in jouw huidige situatie komt het er niet uit.

Omdat je niet weet wat je wél wilt ga je door met wat je altijd deed.

Of misschien voelt het alsof je geen keuze hebt.

Je vindt het spannend om op te geven wat je nu hebt, je weet immers nog niet wat je ervoor terugkrijgt.

chbvbehruv

En zo blijf je “comfortabel ongelukkig”.

De onrust blijft….

Zonde!!

 Doorbreken van patronen

Ken jezelf en weet wat goed voor je is.

Word comfortabel met het oncomfortabele en maak keuzes.

Reken af met belemmerende overtuigingen die je weerhouden stappen te zetten.

Besef dat je met hele kleine aanpassingen al groots resultaat kunt bereiken.

Reken af met de interne criticus in je en stop met vergelijken met anderen.

Bewandel je eigen pad.

Weet waar je in uitblinkt en zet jouw uniekheid maximaal in.

Als je het anders wilt dan moet je in beweging komen.

chewvbher

Met Voldaan richt ik me op ambitieuze ondernemers, managers en professionals die vooruit willen. Die meer rust, plezier en succes willen ervaren.

Als je meer rust wilt ervaren dan is het belangrijk jezelf te kennen en jezelf te blijven

Als je meer plezier wilt ervaren dan is het essentieel te weten wat jou gelukkig maakt

Als je meer succes wilt ervaren dan is het belangrijk je eerst af te vragen wat jouw definitie van succes eigenlijk is.

Wil je in beweging komen? Ben je nieuwsgierig naar wat Voldaan hierin voor jou kan betekenen? Neem contact met me op!

chjdvbhke

Wil je weten wat anderen zeggen over hoe zij in beweging zijn gekomen? Klik hier voor ervaringen van anderen met Voldaan.

fregvre

Meld je aan voor een interactieve proeverij ‘Van Bevlieging naar Bevlogenheid’ op 30 november 2017 (kosteloos).

Met keynote speaker Debby Pilon-Stam (topvolleybalster en Oranje international) en enkele andere sprekers, waaronder ik! Kom nieuwe inspiratie opdoen voor je loopbaan of onderneming! Lees HIER meer over dit, door Smart Group georganiseerde, event en de beweegredenen om je aan te melden.

Ik hoop je 30 november te ontmoeten!