Eline Vervoorn

“Een mooie, impactvolle dag (workshop VOLD’AANdacht) waarin we met een kleine groep gelijkgestemden een stap hebben gezet in onze eigen individuele reis. Voor mij betekende dit verdere verdieping en aanscherping van een aantal inzichten. Ik zie het als een opstap naar een vervolgtraject waarin ik nu veel beter kan aangeven waar mijn ontwikkelbehoefte ligt. Danielle heeft een fijn energielevel wat maakte dat ik de hele dag geboeid bleef en pas achteraf voelde hoe intensief het was (..). Ze weet direct een veilige sfeer te creëren en voelt de groep goed aan. Energie, verbinding, eerlijkheid en concrete oefeningen, voor mij belangrijke ingrediënten die de dag tot een succes maakten.

Eline VervoornMarketing and Communication manager Benelux (Arjo)
Ben Hogeveen

“Iemand die me op scherp zet. Iemand die met een kritische blik meedenkt. Iemand die de spiegel voorhoudt. Iemand die recent een vergelijkbare stap als ondernemer en coach in haar carrière heeft gemaakt. Dat was waarnaar ik op zoek was in de aanloop naar de start van mijn bedrijf. In één dag (Voldaan VIP dag) is er versnelling aangebracht in het proces naar ondernemerschap én verdieping in het fundament. Het is een echte co-productie o.b.v. gelijkwaardigheid geweest waarbij Daniëlle goed inspeelde op wat op dat moment relevant was. Maatwerk dus wat mij concrete ideeën en nieuwe inzichten heeft opgeleverd. Daniëlle heeft een stevig fundament onder haar training/coaching staan. Ze is gedreven en je merkt echt dat het haar passie is anderen verder te helpen. Als persoon weet ze zakelijkheid en een informele sfeer goed aan elkaar te verbinden. Ik ben ervan overtuigd dat we ook naar de toekomst toe elkaar weten te vinden als collega coach.”

Ben HogeveenOndernemerscoach en Mediator (Hogeveen Consulting-Boost in Business)
Jaap Willems

‪”Daniëlle is een zeer energiek persoon met een bijzonder goed gevoel voor wat mensen beweegt. Ze kan mensen inspireren en stimuleren. Ze maakt gemakkelijk verbinding en kan dilemma’s goed vertalen in praktische oplossingen.”‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬

Jaap WillemsBusiness Manager to the Chairman of the Executive Board Rabobank‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬
Petra Bosgoed‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬

‪”Daniëlle is een sterke persoonlijkheid die weet waar ze voor staat, daar ook volledig voor gaat. Ze kan mensen op een prettige manier motiveren om naar zichzelf te kijken en te (her)ontdekken wie zij zijn, welke talenten ze bezitten, wat nog te ontwikkelen is en wat ze belangrijk vinden zowel privé als zakelijk.”

Petra Bosgoed‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬HR Assistente
Mike Willems

“Ik was op een punt beland dat ik besefte dat ik iemand nodig had die me hielp mijn gedachten-patronen te doorbreken. Danielle heeft me op een heel logische en natuurlijke wijze begeleid langs, besef ik achteraf, een aantal stappen. Door deze aanpak ben ik uit de wirwar van vraagstukken losgekomen en kon ik het perspectief weer zien. Het traject (Intensief Personal Performance Programma) heeft me rust, positieve energie en nieuwe inzichten over mezelf gegeven. Wat ik waardeer is dat Danielle snel begrip heeft van de situatie, oprecht betrokken is en tegelijkertijd boven de materie blijft hangen. Ze stelt de juiste vragen in een vertrouwelijke setting en weet daarmee verdieping aan te brengen waardoor je écht eerlijk naar jezelf bent en een stap verder komt.” 

Mike WillemsEigenaar 2MW/organisatie advies

“Ik heb een cirkel doorbroken. Als leidinggevende had ik last van ingesleten patronen. Ik had behoefte aan een nieuwe impuls en voelde een noodzaak om in beweging te komen. Eerlijk gezegd startte ik met een groot voorbehoud, vond het lastig om over mezelf te praten op een niveau waar ik me voorheen oncomfortabel bij zou hebben gevoeld. Bij Daniëlle voelde ik me direct op mijn gemak door haar open en benaderbare houding. Ze is eerlijk, confronterend op een prettige manier. Daniëlle spreekt mijn taal, maakt zaken praktisch en toepasbaar. Ze heeft me echt uit mijn rol getrokken en me anders leren kijken naar mezelf en naar mijn leven kan ik wel zeggen. Altijd vanuit het positieve. Ze gaat uit van je kracht, maakt je daar bewust van en helpt je die benutten. Ik voel me stukken beter: rustiger en krachtiger. Ik ben gegroeid als mens, als leidinggevende en merk dat mijn contacten met klanten, samenwerkingspartners en collega’s hechter zijn geworden.”

Jacco van EgmondManager Industrial Solutions (Engie Services Zuid)

“Danielle heeft met Voldaan bij mij de juiste snaren weten te raken om op zowel zakelijk en privé gebied mijn leven weer te leven vanuit mijn eigen kracht en met volle positieve energie. 

Door kritisch te zijn en mijn hart te volgen is mijn mindset veranderd en maak ik nu betere keuzes, waardoor dit mij als persoon al veel succes, inspiratie en nieuwe kansen heeft gebracht. Ik geniet meer van de mooie dingen waar ik dagelijks mee bezig ben.”

Zelfstandig ondernemer uit Bemmel
Emmy Lammens RA MFE‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬

“Daniëlle weet onderstromen te benoemen en lastig bespreekbare thema’s ter tafel te brengen. Dit doet zij met drive en geduld waardoor we mooie en duurzame stappen hebben kunnen zetten. Ik heb Danielle leren kennen als authentiek, gedreven, eerlijk, verbindend en creatief en bovenal prettig om mee samen te werken. “

Emmy Lammens RA MFE‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬Directievoorzitter Alfa Accountants en Adviseurs Regio Utrecht
Angela van der Klugt‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬

‪”Daniëlle gaat echt voor de 9+ ervaring en motiveert mensen om het beste uit zichzelf te halen. Niet alleen zakelijk maar ook op persoonlijk/privé vlak. Zij daagt je uit om verder te kijken en kritisch te zijn.
‪Ik vind Daniëlle verder een fijn mens met oog voor de mensen om haar heen en met en met een gezonde dosis humor.”

Angela van der Klugt‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬HR Support bij Rabobank Compliance Expertise & Operations